Åpning av Trento Performance Center

November 24, 2016

 

21. November åpnet Trento sitt eget Performance Center. Her ble det fullt trøkk med show

Streetdance m/ Camilla og dansegruppen, Streetworkout m/ Team Techniq, Crossfit m/ Eirik Solen er klare for et forrykende åpningsshow!

 

Crossfit

Ved å kombinere kondisjon, turn øvelser og olympiske løft, utformes ulike programmer, hvor det er konstant variasjon. Man jobber maksimalt i løpet av en bestemt tidsperiode, utfører et gitt arbeid (reps, sett og runder) eller jobber en gitt tid med mål om å utføre mest mulig arbeid. Man konkurrer med deg selv, mot klokken, eller andre.

Kilde: http://www.unbroken.no/hva-er-crossfit/

Showet startet med Crossfit ledet av Eirik Solen

 

 

 

Streetdance

Street dance er ofte danset til noe raskere musikk med en god beat det. I forbindelse med de bevegelser som er meget tett og meget glatt, er dette en prangende virkning. MC Hammer, en oldschool rapper kjent for sine dansetrinn, var en stor inspirasjon for streetdance. Streetdance er ikke bare dans, det krever teknikk, opprinnelige kortene, sans for rytme, ambisjoner og lidenskap.

Kilde: http://hvisvokser.com/article/typer-danser-streetdance

Her er noen bilder under åpningshowet med Camilla og hennes dansegruppe.

 

 

 

Calisthenics

Calisthenics er øvelser som består av en rekke grovmotoriske bevegelser; ofte rytmisk og generelt uten utstyr eller apparater. De er, i hovedsak, kroppsvekt trening. De er ment å øke kroppens styrke, body fitness, og fleksibilitet, gjennom bevegelser som å trekke eller skyve seg opp, bøying, hopping, eller svingende, kun ved hjelp av en kroppsvekt for motstand.

Kilde: https://en.wikipedia.org/wiki/Calisthenics

 

Her kan du se Team Techniq i full sving under åpningsshowet

 

 

 

Please reload

Meny

Please reload

Siste innlegg

Please reload

Tags

Please reload