Filminnspilling - En kjempe opplevelse!

November 30, 2016

Takk for at jeg fikk være med på denne muligheten June. Utrolig moro, første videofilming/videoredigerings-oppdraget mitt, forhåpentligvis ikke siste.
Følte jeg var i mitt rette element, ute i naturen med masse nydelig hunder og en samarbeidsvillig sanger. Det hjelper mye når vi har mange av de samme tankene rundt innspillingen.

 

 

Her kan du se sluttproduktet av filminnspillingen:

 

 

 

Ord fra June::

" Jeg tok kontakt med min gode venn Erik i forbindelse med lanseringen av min første singel samt innspillingen av musikkvideoen til Finnmarksløpet 2015 og VM i hundekjøring. Jeg visste at Erik ville ”tenne” på tanken, samt kunne bistå på de fleste plan igjennom hele prosessen. Erik stilte opp som alltid, og selvsagt med den samme positive innstillingen og pågangsmotet. Ønsker man hjelp fra en med høy arbeidsmoral og som er lidenskapelig opptatt av det han gjør så er Erik virkelig den rette mannen. Jeg kjørte sørover med et piano på hengeren, bilen full av ivrige polarhunder, en slede på taket og magen full av sommerfugler. Og produktet ble over alle forventninger. I fullt snøvær spilte vi inn musikkvideoen, og midt ute på en åker med meg bak et piano ble coveret til låta foreviget. -Erik, jeg håper virkelig jeg får anledning til å jobbe med deg igjen! Du er bare fantastisk! Tusen takk for hjelpen! "

 

Coveret til singelen

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Meny

Please reload

Siste innlegg

Please reload

Tags

Please reload