Vålerenga - Man Utd

November 23, 2017

Pressefotograf for Sporten.com på Ullevaal når Manchester Utd kom på besøk.

 

En nesten fullsatt Ullevaal stadion tok søndag kveld i mot superstjernene fra Manchester United.

Selv med drøye priser for å se de røde djevlene spille mot de blå fra Oslo, var oppmøte imponerende. Knappe 25200 hadde funnet veien til Oslo, selv med priser fra 700 kr til 1500 kr pr hode.

Selv om det er VIF som spiller sine kamper på Ullevaal, enn så lenge, så var Ullevaal fylt opp med røde drakter.

United startet med følgende lag:

Det skulle bare gå 1 minutt og 50 sekunder før Pogba får sjansen, men han skyter rett over målet til VIF.
Muligheten kom på en retur på et skudd fra Marcus Rashford.Første omgang 13 min spilt,  Pogba blir felt på ca 20 meter, publikum jubler. Pogba og Mata står klare, men skuddet til Pogba går i muren, men Pogba får en ny mulighet på returen, denne går i stolpen. Stor mulighet.

15 min, Fellaini får ballen, vipper den over en VIF-spiller og får tak i den på andre siden. Dårlig mottak eller med vilje får vi aldri vite, men publikum jublet høylytt.

21 min, fine kombinasjoner mellom Mkhitaryan og Pogba, som ender med skudd over fra Albaneren.

Minuttet etter Mkhitaryan nede med skade, VIF spiller ut ballen etter pipekonsert fra publikum, glemte jeg å nevne at de fleste på tribunen hadde på seg rød drakt? Unitedspilleren hinket av banen, men etter litt is-spray var han klar for spill igjen.

26 min Nytt forsøk fra Poga fra tyve meter, men VIF-keeperen har ingen problemer med å ta skuddet.

28 min, nok en gang Pogba, som ikke har klart å stille inn skudd-foten i sommer, denne gang utenfor fra 18 meters hold.

Resten av den første omgangen var preget av et lag i sommer-modus og et VIF som trolig gjorde sitt beste. Men mye trilling av ball og få publikumsfrierier. Pogba prøvde seg på litt driblinger og en tunnel, og United fikk 2-3 offside-avgjørelser av det tvilsomme slaget mot seg.

Selv om VIF ikke fikk til stort, annet enn å trille ball på midten, skulle man tro kvalitetsforskjellen ville være større. United skapte lite og det virker nesten som om manager Mourinho har gitt instruksjoner om å ta det rolig.

 

43 min, United har et lite press på Vif på slutten av omgangen, Mkhitaryan kommer seg fri på kanten, legger den inn, og der rager Fellaini høyest, via Nation og i mål. United 1-0

Chindra Ejuke og Ghayas Zahid fikk vist frem lekker teknikk i den første omgangen, men stort mer enn et par driblinger hadde ikke Oslo-laget å by på i den første omgangen. Men laget fra Oslo øst skal ha honnør for godt forsvarsspill.

 

Andre omgang

United bytter nesten hele laget i pausen. og legger om til en formasjon med 3 bak i forsvar.

Det tar bare minuttet før United er frempå, og innbytter Lukaku viser seg frem med en gang og header united opp i 2-0 på en corner. Corneren ble tatt av en annen innbytter, Andreas Pereira.

Foto: Gonzalo Patricio Valderrama

49 min. VIF frempå på en sjelden visitt i Uniteds sekstenmeter, nydelig medtak av Dønnum men United-keeperen rekker akkurat ut og tar ballen før skuddet kommer.

Mer fart i United-laget nå etter pause.

51 min, ny mulighet fra gjestene, innlegg fra Timothy Fosu-Mensah, innlegget kommer fra høyerekanten, inne i feltet kommer Martial seg løs, og header over mål.

63 minutter spilt, ny mulighet til VIF, det er Ghayas Zahid som får muligheten etter et innlegg fra kanten, får stå helt alene på 11 meter, men brenner ballen langt over målet til Joel Perreira som har kommet inn for Romero som sto i mål de første 60 minuttene for gjestene.

 

 

 

70 minutter så sitter den igjen for United. Martial som fører ball og stikker ballen igjenom til unggutten McTominey som må krige seg til ballen, tar n liten piruett inne i 16-meteren til VIF og setter den i motsatt hjørne. Bra gjort av unggutten. Målet kommer i en periode hjemmelaget har hatt sin beste periode i kampen og det meste av spillet.

73 min. Lukaku får ballen feilvendt, men mannen er et monster med muskler, og får lett vendt bort vif-forsvareren og får skutt fra 18-meters hold, men ballen går en liten meter utenfor.

76 min VIF-keeper skal sende en enkel ball ut til medspiller, men blir presset av en United-spiller og sender den rett i bena til målscorer McTomnay som bare kan trille den i mål. Men forsøket blir reddet på streken. VIF heldige der.

Et par minutter senere så var det VIF som skulle få mulighet etter en feilpasning i eget forsvar av Ander Herrera, rett i føttene til VIFs Ibrahim, men han klarer ikke å omsette gratis-muligheten i mål.

Alt i alt en ganske kjedelig kamp med innslag av godbiter. Men gjestene kjenner nok flyturen fra USA i føttene og hode, ikke en toppkamp av United, men det holdt for å slå VIF denne regnfulle søndagen i hovedstaden. VIF hadde 2-3 muligheter til å score, men endte med smultring søndag kveld. Men Deilas menn skal ta med seg en kamp hvor de spilte mye god forsvar og noen spiller fikk visst seg frem.

 

 

 

Kilde: https://sporten.com/united-seier-vif/

 

 

Please reload

Meny

Please reload

Siste innlegg

Please reload

Tags

Please reload